Duyurular

Merkez'imizde 2019 yılı yaz döneminde staj yapacak öğrenciler ve staj tarihleri belli olmuştur.

Lisans öğrencilerine yönelik zorunlu yaz stajı kapsamında Merkez'imizde staj yapmayı düşünen adayların taleplerini kısa özgeçmiş, transkript ve staj yapmak istedikleri tarih aralıklarını belirterek 1 Mart 2019 tarihine kadar "transgeniklab@gmail.com" adresine iletmeleri gerekmektedir.

Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Şebnem Erfen ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Fatma Elif Özay'ın Merkez'imizde "Yaz Stajı" yapma istekleri kabul edilmiştir.

15-18 Kasım 2017 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 27. Ulusal Patoloji Kongresi'nde Dr. Güneş Güner Taş, Aynur Işık MS ve Dr. Aytekin Akyol'un "Kolorektal Mukoza, Polip ve Karsinomlarında BDNF Ekspresyonu" isimli çalışması en iyi sözel bildiri alanında birinci olmuştur.

Hacettepe Üniversitesi kalıtsal hastalıklara neden olan genlerin keşfi ve tedavisi için çok önemli bir adım attı.
Türkiye'de ilk kez uygulanan sistemle, hastadaki bozuk genler farelerde de bozularak mutant fareler üretildi (NTV).

Merkezimizde görevli Dr. Ayça Arslan Ergül, Bilim Akademisi tarafından 2017 yılı BAGEP (Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı) kapsamında ödül almaya hak kazanmıştır. Dr. Arslan-Ergül, ödülünü 27 Nisan 2017, Perşembe günü Hacettepe Üniversitesi’nde düzenlenen törende almıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Hacettepe Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğrencisi Melis Temel'in 5 Haziran - 15 Temmuz 2017 tarihleri arasında Merkez'imizde "Yaz Stajı" yapmasına karar verilmiştir.